Peltimies Oy tarjoaa kaikki katonlaittajan tarvitsemat palvelut myynnistä asennukseen.


Kattoturvatuotteet

Kattosillat

Kattosiltoja käytetään seinä- ja lapetikkaiden jatkeena turvallisten kulkuteiden rakentamiseen katolla sijaitseville huoltokohteille esim. savupiipulle. Pisko kattosillat ovat rakenteeltaan tukevia, kestäviä ja hyvin lunta läpäiseviä. Kattosillat ovat läpikäyneet vaativat testit ja ovat laadultaan erittäin korkealuokkaisia.

Pisko kattosillat ovat helposti ja siististi jatkettavia. Kattosillan suunnittelussa on huomioitu turvallisuus, jonka johdosta kattosilta ritilässä on liukastumisesteet. Pisko kattosilloissa ja lumiesteissä käytetään samoja kiinnikkeitä. Kattosilloissa käytetään peruskiinnikkeen lisäksi kaltevuuden säätölevyä. Kiinnikkeitä valmistetaan kaikille yleisimmille kattotyypeille.

Lumiesteet

Lumiesteillä estetään vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteillä voidaan suojata katolla sijaitsevia rakenteita. Lumiesteitä tulee käyttää katolla, kun sen jyrkkyys on 1:8 tai jyrkempi. Lumiesteet tulee sijoittaa mahdollisimman lähelle räystästä siten, että lumikuormat siirtyvät kantaviin rakenteisiin. 

Pisko lumiesteet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Lumiesteet ovat testattu ja täyttävät ruotsalaisen standardin ”Takskydd-Snöräcken-Funktions-krav” SS 83 13 35 -standardin vaatimukset. Lumiesteen ja sen kiinnityksen tulee kestää vähintään 5 kN/ m lappeensuuntainen kuormitus

Pisko lumiesteissä ja -kattosilloissa käytettään samoja kiinnikkeitä. Kattosilloissa käytetään peruskiinnikkeen lisäksi kaltevuudensäätölevyä. Kiinnikkeitä valmistetaan kaikille yleisimmille kattotyypeille.

Yhteydenottopyyntö

Jätä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Peltimies Oy

Käyntiosoite:
Kustavintie 1306
21250 Masku

Postiosoite:
Kuparhanantie 29
21230 Lemu

gsm. 0400 785185

Tehdas 0400 204 193

jari.kapuinen@peltimies.fi

Aukioloajat:
Ma-Pe 07:00-15:30 (-18:00 tarpeen mukaan)
La tarpeen mukaan